Min kompis Anna smsade mig idag för att få lite coaching gällande hennes kladdkakebak. Direkt när jag fick syn på receptet spinnade min hjärna igång: bara ett ägg? Hmmm... Jaaa jooo, men det kan nog bli bra med tanke på mängden smör och torra ingredienser. Jag skulle helt klart rekommendera att grädda den på låg värme och börja kolla den redan tidigt så att den inte blir torr...
Anna - Du är allt en expert på kladdis!
Ja. Något ska man ju vara expert på, så varför inte det godaste, smaskigaste och kletigaste som finns i hela denna världen? Nä, just det!
Ni som vill veta mer om hur jag lärde mig göra så fantastiska och verklighetstrogna bildmontage, ställ era frågor i kommentarsfältet! (Bilden föreställer Obama från början, haha).
HAHAHAHAHHAHAHAHAHA. jag är kär i dig agnes. på fredag, om du inte är rädd för mina baciller så kommer jag ta tag i dig och hångla upp ditt fanskap. HEHEHE - pusspuss /Anonym jävel
SvaraRadera